Sunday, 22 May 2011

Apam Polkadots

Percubaan pertama buat apam polkadots..
apam ni sgt2 cumellll sb 2 rase nk try buat.
resepi?? google kt tnet je,dh ramai yg buat
apam nie..
so ni pic apam yg first time sy wat :)



apam ni bentuk 4 segi coz carik acuan lompang
yg warne merah 2 x jumpa..
gune bekas cav choc je..hehe


~ with filling blueberries ~
filling boleh pilih (strawberry,blueberry,kaya)



~ yg nie sblm di kukus ~



tadaa..wlpn 4 segi tp rase ttp same je..hehe




packing tuk bg ofismate try :)




gabungan warna yg menarik akn wt apam ni nmpk lg comel
:)


 Apam nie tahan 3 hari dengan suhu bilik,
&
seminggu kalau letak dlm fridge.


Wednesday, 18 May 2011

Promosi dh tamat :(

Berakhir sudah hari yg sgt2 bermakna bg para ibu dan guru..
mcm2 hadiah yg kita pikir nk bg kt mereka..
wlpn hadiah2 ni x dpt mbalas semua jasa & pengorbanan yg di beri tp at least kita mhargai kehadiran mereka dlm hidup kita..
ni tempahan dr ank2 yg appreciate their mom by giving my choc..
thank a lot to those yg order from me ok?
nanti order lg tuk fathers day plak..
n so sori klu ade mslh teknikal mase delivery tuh!



35 pcs choc praline
From my classmate to bonda tsyg =)


klu bonda cikgu,blh bagi 1 hadiah je mcm nie..


~ Packing for delivery to JB ~


yg nie,dh lupe order sape..sori.hehe


Special to my mum..
~ 24 pcs choc praline campur ~


Tema : biru + pink
~ Tempahan dr Nadia Shuhada ~

~ Delivery to Perak ~



Tema : Choc + Biru
~ Order from Alifah ~



24 pcs mixed choc praline
~ my sis nk bg mentua die sempena hari ibu ~

"Selamat Hari Ibu"



Tuesday, 3 May 2011

PROMOSI SEMPENA HARI IBU & HARI GURU!!!

Sempena Mother's Day & Teacher's Day yg bakal menjelma tak lama lagi,
hadiahkan sesuatu yang istimewa buat mereka..

Maz Choc House menawarkan DISKAUN 30% untuk 35 PCS choc praline.

Harga SEBELUM untuk 35 pcs RM40,

AFTER LESS?? RM 28 ONLY!!!

so ape tggu lagi?
place your order nOW!!

Promosi berAKHIR 20 Mei 2011.

*Hargai jasa & pengorbanan mereka dengan kemanisan coklat di Maz Choc House =)