Saturday, 30 April 2011

All about L.O.V.E



Banyak tempahan yg diterima semuanya nak bentuk L.O.V.E
ok laa,senang n simple.. tema pn i loike it soo much
sb ade my fevret purple!! 
jom tgk sape picture,mne tahu korang punye ker =)

Love is Cinta
Cinta is Love
.
.


Tema : pink + putih
Tempahan dari YANA



Tema : hijau + purple
Tempahan dari AYU



Tema : pink + purple
Tempahan dari HAFIZ


Tema : pink + putih
Tempahan dari SYAFIRAH


12 pcs mix praline


Thursday, 21 April 2011

oreo, lollychoc & edible lollichoc

coklat oreo yg sgt2 sedap..
bile mkn je dpt rase choc 2 cair pas2 crunchy kt dlm..
yg ni buat utk kwn2 akak yg nk try n ade jgk yg borong terus..hihi
akak dh jd mcm my sales agent plak,ari2 bwk choc g tmpt keje.
nant dh capai target sales blh la jd partnership ek?haha




try buat edible lollychoc,sgt senang..nk cari gmbr upin ipin xde plak..
kemarin bg kt sorang budak yg mmg  fanatik giler kt ben10 ni,
mmg die sayang sgt2 lah nk mkn choc ni,last2 die mkn jgk tp jilat kt belakang gmbr 2 je
hahaha..kelakar betol budak nih!!



yg ni packaging utk edible lollichoc..seswai utk buat doorgift..
bdk2 mst suke ;)

Sunday, 17 April 2011

first order - 100 biji choc


Tempahan dari offismate..adik nk jual kt sekolah katenya..
ni sebahagian je, thanx to Hana coz sudi tempah 100 biji choc campur2.
sblm bg kt adik akak dh mkn dulu..hehe.
nanti blh order lg ye =)





Friday, 15 April 2011

my first trial

maz g blaja choc ni kat paka..thanx kt cikgu norin coz sudi ajar tp berbayar tau,bkn free..hehe..
dan ini lah hasil yg blh di bawa balik.
blk umah baru try,sedap jgk!
hehe..puji diri sndiri plak tp mmg sedap pn.
siyes x penah mkn choc sdp mcm ni.
yg homemade mmg lain rase die dgn yg yg kilang buat.
nk try?
order jelah.. =)










yg ni dh separuh tggl,bg kt kwn2 n jiran try.

Thursday, 14 April 2011

sorry =)

blog ni masih dalam pembikinan lagi.. 
selama ni x pnh ade blog,tp sb ramai yg nk tengok choc yg maz buat,
so try jgk lh buat blog..
insyaallah blog ni akan sentiasa di update..
skang dh blh view choc yg dh dibuat oleh cik maz =)
happy viewing !